PER QUÈ ODIAVA EN FERRAN ADRIÀ?
IVA incluido
Descripción
Les cuines dels restaurant no són precisament una bassa d'oli. L'Oliver Benet va aprendre aviat que són plenes de gent neuròtica, ca rregada de manies, de vicis, de problemes sentimentals, econòmics... . Molts d'ells amb un amor a la cuina tan irracional com el seu . I és que rere la porta d'una cuina sembla que és més important ser violent que saber fer un bon chateaubriand. Des de la veritat de l'experiència, divertit, natural, desvergonyit i destraler, l'autor ens explica receptes, fa maridatges de vins, caves, música, r estaurant...Estado: Disponible para compra online en 4-5 días
Disponibilidad
Cómpralo ahora y te lo enviaremos cuando tengamos stock. El cobro a tu cuenta se realizará sólo cuando se envíe el producto.
DetallesEDICIONS SIDILLA
2019
220 Páginas
Formato: Rústica
ISBN: 9788494928123
Idioma: CATALÁNMateria: Narrativa catalana